Fra uddannelse af børn til uddannelse af vores kunder: De færdigheder, der hjælper hver dag

For næsten et år siden startede Stacy Daly hos Teva som salgsspecialist og flyttede til medicinalindustrien efter en karriere inden for uddannelse. Her fortæller hun os, hvordan hendes overførbare færdigheder har hjulpet hende med at skabe en karriere, som hun elsker.

Under pandemien besluttede jeg mig for at ændre mit liv markant og skifte karriere. Jeg havde arbejdet som lærer i mange år og havde nået så langt, jeg kunne. Men tingene var blevet stillestående, og jeg havde brug for en ny udfordring. Jeg vidste, at jeg ville bruge de færdigheder, jeg havde til at hjælpe andre – hvilket medicinalindustrien generelt havde tilbudt, men måske havde jeg ikke indset, hvor nemt mine færdigheder kunne overføres. Jeg kendte til Teva i forvejen, da min mand havde arbejdet her tidligere.

Jeg havde oplevet kulturen ved at være til middage på arbejdet som familie og på rejser, og allerede dengang mærkede jeg det gode, tætte fællesskab. Jeg var bekendt med virksomheden og dens værdier og kunne godt lide det, jeg så, så jeg sprang til, da der opstod en mulighed.

Selvom jeg ikke havde den samme baggrund som andre, var ledelsen og holdmedlemmerne imødekommende fra det øjeblik, jeg startede. Jeg er konstant blevet opfordret til at anvende de færdigheder, jeg har fået fra min tid som lærer, og støttet i at lære nye.

Medicinalindustrien er meget anderledes end at arbejde inden for uddannelse, men mine kernefærdigheder har helt sikkert kunne overføres. Ja, i første omgang var jeg nervøs for at komme ind i medicinalindustrien og sælge uden den ”rigtige” baggrund eller træning, men min arbejdsmoral og støtten fra mine exceptionelle ledere og holdet har øget min selvtillid. De har været så gode cheerleadere. Jeg kan nu gengælde den støtte og gøre mere for holdet.

Alle bliver hørt, og alle medarbejdere får en stemme

Efter fire måneder på jobbet blev jeg tildelt et nyt område, hvilket betød en helt ny struktur, men alle klikkede, og vi etablerede en fantastisk holddynamik, der viste sig at være en succes. Der er en ægte åbenhed og inklusion her, og fra toppen og ned har direktørerne meget gennemsigtighed i forhold til, hvor vi er på lokalt plan. Vi holdes opdateret om alle organisatoriske udviklinger via globale holdopkald og virksomhedsmøder.  Jeg startede under pandemien, og det var træning hjemmefra i starten, og mine ledere gav mig stor støtte. Jeg har også haft mulighed for at udvikle mine færdigheder i at finde spørgsmål til sundhedspersonale. Selvom jeg altid skulle bruge disse spørgsmål inden for uddannelse, var det et område, hvor jeg skulle udvikle mig inden for den farmaceutiske branche, og nu er jeg glad for, at jeg har udviklet mig og kan bruge disse nye færdigheder.

Et år inde i jobbet føler jeg allerede, at jeg hører til her

At arbejde hos Teva har været en positiv oplevelse for mig. Det er et spændende miljø, hvor der ikke er to dage, eller to spørgsmål, er ens. Hvert eneste øjeblik er forskelligt, og det trives jeg med. Det er det, der giver mig energi og holder mig på tæerne. Det finder du ikke mange steder.

Jeg har oplevet kulturen hos Teva som værende medarbejdercentreret, engageret og organiseret; der er en reel følelse af bevidsthed om de mennesker, vi hjælper gennem vores arbejde, og et fælles formål om at kunne forbedre livet. Meget af dette kommer fra ledelsesholdet, som jeg finder så inspirerende – de har så meget energi.

De er fremragende kommunikatorer, som tilskynder de forskellige regionale hold, lytter til det, vi har brug for i marken, og sørger for, at vi er begejstrede og engagerede i arbejdet og personlige holdprojekter.

Teva fokuserer på deres medarbejderes sundhed og velbefindende og opfordrer os til at passe på os selv, så de er imødekommende, hvis du har aftaler eller gymnastikhold. Jeg elsker at løbe og træne, så hvis jeg har afsluttet mine opkald og udgiftsrapporter, har jeg så meget fleksibilitet, at jeg kan tage tidligt hen til motionscenteret. Min tidligere arbejdsgiver forventede, at jeg ville blive inde i en bygning i ni timer om dagen uden nogen fleksibilitet, så denne tillid føles virkelig godt.

Til alle, der gerne vil skifte branche, vil jeg sige: Giv ikke op. Søg så mange stillinger, du kan, og vær autentisk. Hvis du ønsker at hjælpe andre og har en ægte passion for at gøre en forskel i verden, vil du være et godt match hos Teva – eller i medicinalindustrien. Det kan kræve nogle forsøg, men bliv ved med at prøve, indtil du kan foretage springet; det er en givende branche at være del af.

Del denne side:

Måske er du også interesseret i dette

Sikring af kvalitet hele vejen igennem, fra militær til medicin

Sikring af kvalitet hele vejen igennem, fra militær til medicin

Fra fødevareproduktion til medicinalindustrien: Jeg har skiftet karriere, og det kan du også

Fra fødevareproduktion til medicinalindustrien: Jeg har skiftet karriere, og det kan du også

Fra design af fjernsyn og telefoner til innovation med autoinjektorer

Fra design af fjernsyn og telefoner til innovation med autoinjektorer

"At bringe flere kvinder og mere mangfoldighed ind i vores lederskab gør os stærkere."

"At bringe flere kvinder og mere mangfoldighed ind i vores lederskab gør os stærkere."

Biofarmaceutiske lægemidler på Teva

Biofarmaceutiske lægemidler på Teva

Produktion af medicin steg massivt

Produktion af medicin steg massivt