Inklusion og mangfoldighed hos Teva

Foto taget hos Teva USA

Del denne artikel:

Alle hører til hos Teva, og alle meninger værdsættes. Vi byder personer af alle etniciteter, racer, religioner, kulturer, køn, kønsidentiteter, seksuelle orienteringer, alder og evner velkommen. Når vores medarbejdere bliver hørt, respekteret og får ansvar, kan de realisere deres fulde potentiale og anvende deres færdigheder og talenter. Dette styrker vores organisation og virker som drivkraft til vores kreativitet og innovation, mens vi arbejder på at forbedre sundheden for mennesker med alle baggrunde.

Sammen er vi forenet i at opbygge noget, der er større end os selv – og det gør vi ved at behandle vores medarbejdere retfærdigt og med respekt. Men det er ikke nok bare at fortælle dig, at vi er engagerede i det.

Fremme af en inkluderende kultur hos Teva

Vi spurgte Tevas medarbejdere om inklusion og mangfoldighed, og her er det, de sagde.

Hør fra vores medarbejdere, hvad det at arbejde hos Teva betyder for dem, med deres egne ord.

Hvordan ser en inkluderende arbejdsplads ud?

Vores inkluderende kultur er det, der binder os. Ved at fjerne barriererne mellem vores medarbejdere og deres idéer, overbevisninger og evner kan vi udnytte de virkelig forskelligartede indsigter, der understøtter vores innovative arbejde.

Det handler om at blive accepteret for den, du er, og om at føle, at du hører til hos os. Og individualitet kommer selvfølgelig også fra den måde, folk tænker på. Som en del af vores initiativ til at øge antallet af neurodivergerende personer, der arbejder for Teva, er vi i øjeblikket i gang med at styre et neurodiversificeret rekrutteringsprogram, der fokuserer på autisme.

Vi vil arbejde tæt sammen med et specialistbureau, der hjælper med at rekruttere talentfulde individer, med at uddanne medarbejdere i at acceptere autisme på arbejdspladsen og med at støtte kandidater og ledere gennem hele ansættelsesforløbet.

Vi opfordrer til samhørighed, fra hvordan vi ansætter til at eliminere kønsforskelle.

Her er nogle af vores historier:

Diversificering ændrer vores perspektiver

At opnå ligestilling mellem kønnene på tværs af vores organisation handler om at styrke enkeltpersoner til at opnå resultater.

Vi tilbyder ledelses- og udviklingsprogrammer som blot en af måderne at fremme kvinders succes på hos Teva.

Her fremhæver vi de mange inspirerende kvinder hos Teva, som fortæller om deres fremtid, rejse og deres succeser.

Du vil blive hørt

Vi ønsker, at vores medarbejdere føler, at de kan være sig selv og inspirere andre til at være det. Tevas Employee Resource Group (ERG) er en platform, hvor du kan handle og udtrykke din egen holdning. Platformen tilbyder netværksmuligheder, vejledning og ledelsestræning med ligesindede medarbejdere for at skabe kontakter.

Vi hylder forskelle med stolthed

Diversiteten i vores arbejdsstyrke giver os indsigt i de mange forskellige grupper af mennesker, der er en del af Tevas familie. En af dem er LGBTQ+-fællesskabet, som vi støtter gennem fejring af Pride hele året rundt med foredrag, marcher og begivenheder.

Vi forsøger altid at forbedre den måde, vi gør tingene på, og vi er på udkig efter måder til at blive mere inkluderende. Læs om, hvordan vi har øget bevidstheden om Pride over hele verden gennem nogle spændende initiativer.

”Da jeg skiftede køn, vinkede mange af mine venner farvel… Teva har været meget støttende. Jeg bliver behandlet som enhver anden, og det er sådan, det skal være. De politikker, de har indført, giver mig beskyttelse på arbejdet.”

Christine Beckett, diversitetsrepræsentant, Storbritannien

Teva hylder Pride med stolthed

Vi fejrer og støtter Teva LGBTQ+-fællesskabet. Vi er passionerede omkring at tage os af vores medarbejdere og styrke vores LGBTQ+-kolleger til at tage hele deres personlighed med på arbejdspladsen.

Vores forskelle gør os til noget særligt og gør os stærkere i fællesskab. Ved at fjerne diskrimination fra arbejdspladsen udnytter vi disse forskelle til at skabe, finde nye ideer og træffe bedre beslutninger.

Vi værdsætter dine unikke færdigheder

Folk møder os med en række unikke arbejds- og livsoplevelser, der hver især tilbyder noget. Vejen er måske ikke åbenlys i starten, men vi hjælper dig med at nå dertil og tilbyder dig den støtte og vejledning, du har brug for til at trives og nå dit fulde potentiale.

Vi tror på vores ønske om at påvirke samfundet og gøre verden til et bedre sted, begynder med os.

Vi skal fremme mangfoldighed og opføre os inkluderende hos Teva og inspirere andre organisationer til at gøre det samme, så vi kan påvirke samfundet sammen.


Hør mere fra flere af vores medarbejdere om, hvad inklusion og mangfoldighed hos Teva betyder for dem.

Hør mere fra flere af vores medarbejdere om, hvad inklusion og mangfoldighed hos Teva betyder for dem.

Isabel Vinas Fernandez, HR manager, Spain

Isabel Vinas Fernandez

HR Manager, Spanien

For mig er mangfoldighed forskelligartet: det omfatter alle slags mennesker, at imødekomme forskelligheder og hjælpe andre til ikke at føle sig anderledes.

Ismael Sauter-Medical Affairs Advisor, Brazil

Ismael Sauter

Medicinsk Rådgiver, Brasilien

Diskussioner om mangfoldighed og inklusion skaber et miljø med mere lighed og respekt for vores medarbejdere. Resultatet er en alsidig virksomhed, hvor vi kan være os selv, og udtrykke vores idéer.

Gusztáv Kovacs-Assoc Dir, OTC Marketing, Hungary

Gusztáv Kovacs

Assoc Dir, OTC Marketing, Ungarn

Vi er alle en smule forskellige – derfor udgør vi et godt hold.

Marie Evangelisto Doyle-Director, GLP/GCLP R&D Quality, US

Marie Evangelisto Doyle

Direktør, GLP/GCLP F&U-kvalitet, USA

For mig betyder mangfoldighed og inklusion, at jeg ikke behøver at gøre mere for at bevise, at jeg skal behandles ligeværdigt.

Mariana Sanchez-Sr Manager, Corp Communication & Government Affairs, Mexico

Mariana Sanchez

Sr Manager, Kommunikation og offentlige anliggender, Mexico

Mangfoldighed er råmaterialet, og inklusion er håndværket. Ved at sørge for, at alle føler sig trygge og inkluderede, kan vi få et smukt kunstværk, hvor alle stemmer tæller, og succes opnås.

Javier Telez-Sr Manager, Corp Communication & Government Affairs, Spain

Javier Telez

Sr Manager, Kommunikation og offentlige anliggender, Spanien

Mangfoldighed åbner op for innovation og fremmer markedsvækst – vi bør intensivere indsatsen for at sikre, at ledelsen både er et billede på og omfavner styrken ved forskelle.

Shakeel Shahid-Pharmacovigilance Associate, Switzerland

Shakeel Shahid

Pharmacovigilance Medarbejder, Schweiz

Inklusion hjælper mig med at føle mig inkluderet, engageret og motiveret, men driver mig også til at nå mine personlige karrieremål og opnå bedre resultater.

Karthik Balasubramanian-Director, Research and Development, USA

Karthik Balasubramanian

Direktør for forskning og udvikling, USA

For mig handler inklusion og mangfoldighed om at sikre, at mine børn kan se, at folk, der ser ud og taler som dem, kan få succes.

Selvinaz Kocak-Head, BI & Business Support, Switzerland

Selvinaz Kocak

Chef for BI- og forretningssupport, Schweiz

For mig betyder inklusion og mangfoldighed, at du kan være dig selv og blive accepteret, som du er.

En masse forskellige blomster giver en buket!

Zubair Ahmad-Manager, Quality Assurance, India

Zubair Ahmad

Leder af kvalitetssikring, Indien

En mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er en, der gør at alle, uanset hvem de er, eller hvad de gør, føler sig lige involveret og støttet på alle områder af arbejdspladsen.

Kim Innes-General Manager, UK and Ireland

Kim Innes

General Manager, Storbritannien og Irland

Min egen personlige bestræbelse på inklusion og mangfoldighed er at fortsætte med at nedbryde barrierer, udforske enhver mulighed for at bringe flere forskellige stemmer ind og holde folk ansvarlige for at skabe et indbydende og åbent arbejdsmiljø, hvor alle kan trives – uanset deres identitet eller baggrund.

beryl-a-ojwang, Medical Science Liaison, USA

Beryl A. Ojwang

Kontaktperson for lægevidenskab, USA

evner og talenter, og man befinder sig i et miljø, hvor man føler sig inkluderet, kan man virkelig udvikle sig og vokse.


Søg job hos Teva