Fokuseret på dine behov

Et enkelt, forenet Teva tilbyder behændige og økonomisk overkommelige løsninger til patienter.

Teva er engageret i at sætte mennesker i centrum for det, vi gør. Ved at bygge på vores stærke globale fodaftryk og udnytte vores størrelse og omfang øger vi adgang til kvalitetsløsninger inden for sundhed til millioner af mennesker rundt om i verden, så de bliver i stand til at leve et bedre og sundere liv. Vi gør dette ved at udvikle og producere økonomisk overkommelige, generiske lægemidler af høj kvalitet, innovative specialiserede lægemidler og aktive farmaceutiske ingredienser.

Som en global farmaceutisk leder og verdens største producent af generiske lægemidler er det vores medarbejdere, der er kernen i vores succes. Vi har kolleger i over 60 lande, der udvikler, producerer og leverer verdens største medicinskab til 200 millioner mennesker hver dag. 


Ved at forenkle og forene vores forretning, vil vi opfylde behovene hos vores interessenter og indfri vores løfte om at opbygge en bæredygtig virksomhed. Ved hele tiden at udvikle vores enestående mangfoldige portefølje af produkter og løsninger opfylder vi behovene hos vores patienter og pårørende, og vi udvikler os altid gennem forskning og udvikling af centrale behandlingsområder, forretningsudvikling og innovation. 

Vi vågner op med stolthed hver morgen, vel vidende, at vi giver mulighed for at leve bedre dage samtidig med at sikre os de højeste standarder for compliance og forretningsintegritet i alt, hvad vi gør. Dette er, hvordan vi forbedrer sundhed og gør det muligt for mennesker at leve bedre og sundere liv.

Teva Denmark A/S

Teva Denmark A/S markedsfører originale lægemidler indenfor neurologi, respiratoriske sygdomme, cancerbehandling, smertebehandling samt flere andre terapi områder.

Herudover råder Teva Denmark A/S over en stor portefølje af generiske lægemidler.

Del denne side: