Vores historie

At bringe sikre og effektive lægemidler til verden siden 1901

Virksomheden i dag kendt som Teva startede som en lille virksomhed i Jerusalem i 1901. Den unge virksomhed, opkaldt efter sin farmaceutstiftere, Salomon, Levin og Elstein Ltd. fordelte importerede lægemidler overalt i landet ved hjælp af muldyr, tog og kamelkaravaner. 

I de følgende årtier blev selskabets vækst ansporet af, at efterspørgslen efter lokalt fremstillede lægemidler voksede. Virksomheden blev i 1976 til Teva Pharmaceutical Industries Ltd. (Teva er det hebræiske ord for "naturen").

Teva er vokset betydeligt overalt på kloden gennem talrige succesrige opkøb, som har integreret og udvidet vores ekspertise i innovative og generiske lægemidler, såvel som nye terapeutiske områder og markeder. Teva er i dag blandt de førende 15 globale farmaceutiske virksomheder og er førende på verdensplan inden for generiske og speciallægemidler.

Få mere at vide om Tevas historie


Teva Denmark A/S blev etableret d. 30. juni 2006.

Teva Denmark A/S har kontor i Søborg. Pr. maj 2022 er vi 35 ansatte indenfor salg- og marketing, medicinsk afdeling, registrering og kvalitetssikring, logistik og økonomi. Vi er en virksomhed præget af pioner- og iværksætterånd og vækst.

Vi har ikke produktion i Danmark.

Teva Denmark A/S markedsfører originale lægemidler indenfor neurologi, respiratoriske sygdomme, kræftbehandling, smertebehandling samt flere andre terapiområder.

Herudover råder Teva Denmark A/S over en stor portefølje af generiske lægemidler.

Senest opdateret: Maj 2022

Del denne side: