Livet hos Teva

Foto taget hos Teva Indien

Del denne side:

Vi ved, at det er vores medarbejdere, der gør os til dem, vi er. Så vi ser dig ikke bare som medarbejdere, men som enkeltpersoner, der har interesser og lidenskaber uden for arbejdspladsen. Derfor giver vi dig mulighed for at yde dit bedste og dele dit sande jeg.

Det er en del af vores bestræbelse på at skabe en positiv oplevelse for vores medarbejdere, hvor mangfoldighed kan trives, ideer høres og synspunkter respekteres.

Kort sagt er det vores prioritet at prioritere vores medarbejdere højest.

Det er det, der understøtter vores varme, venlige og inkluderende kultur, hvor holdånden trives, og medlemmer ikke kun arbejder sammen, men vokser sammen og skaber værdifulde venskaber. Sammen deler vores afdelinger en stærk vilje til at gøre tingene til en succes uanset hvilke udfordringer vi står overfor.

Uanset hvilket afdeling du bliver en del af, eller hvilken stilling du indtager, så investerer vi i at støtte dig i at nå dit potentiale og tilbyde en række lærings- og udviklingskurser, der vil forbedre din karriereudvikling hos os. Vi vil altid opfordre til åbne samtaler, hvor vi kan give tilbagemeldinger for at hjælpe dig med at trives i din rolle. Det er alt sammen en del af at pleje din individualitet og hjælpe dig med at yde dit bedste.

At arbejde hos Teva handler om at gøre en forskel 

At arbejde sammen med os betyder at være en del af noget større.

Et fælles formål binder os til at forbedre livet for vores patienter. Vi samarbejder i vores hold i omkring 60 lande for at gøre et godt helbred mere overkommeligt og tilgængeligt for millioner af mennesker over hele verden.

”Når dine tanker, færdigheder og evner værdsættes, og du befinder dig i et miljø, hvor du føler dig inkluderet, er det her, du virkelig kan udvikle dig og vokse”

Beryl A. Ojwang, Pharmacovigilance, Nordamerika

Fælles formål

At arbejde sammen med os betyder at have en følelse af formål og tilhørsforhold i et miljø, der er engageret i gennemsigtighed, integritet og en tro på bæredygtig sundhedspleje.

Vores folk kerer sig lige så meget om hinanden, som de gør om deres arbejde og de patienter, de påvirker.

Vi er fælles om at have en ubestridelig følelse af, at vi bygger noget, der er større end os selv.

Og sammen understøtter vores fælles værdier alle de beslutninger, og alle de handlinger, vi tager.

”Det lyder måske som en kliché, men mit hold er som min familie, og jeg nyder virkelig at arbejde med dem ... de er blevet mere end bare kolleger for mig”

Janet Vaughn, regulatoriske anliggender, Generika, Nordamerika

Styrken af kollektiv intelligens

Hos Teva ser vi vores mangfoldighed som vores styrke.

Vi udnytter vores forskellige færdigheder, perspektiver, ekspertise, nationaliteter og baggrunde til at accelerere vores innovation inden for sundhedspleje og opdage nye måder at gøre en forskel på.

Vi ved, at innovation kan komme fra hvor som helst og fra hvem som helst, så vi vil altid værdsætte, opmuntre og forstærke din unikke stemme.

Se, hvordan vi gør det at arbejde hos Teva til en positiv oplevelse for alle. 

Hjælper vores lokalsamfund og hinanden 

Gennem vores passion for sundhed og velvære er vi forpligtet til at gøre en forskel i de lokalsamfund, vi er i kontakt med rundt om i verden – der, hvor vi bor og arbejder. Vi anerkender vigtigheden af at give noget tilbage. Som en del af vores program for social indflydelse opfordrer vi vores medarbejdere til at deltage i en af vores mange frivillige ordninger. Vi giver dig fri til at støtte humanitære sager, så du kan bruge dine færdigheder til gavn for andre og samfundet.

”At deltage i dagens begivenhed gav mig mulighed for at give noget tilbage og måske give nogen den værdighedsfølelse, jeg fik, da jeg følte mig helt sårbar”

Phebe Neely Ciulla, Compliance, Nord Amerika

Her er nogle af de ting, vi har gjort for at gøre en forskel:

Vores hurtige reaktion på COVID-19 

Vi gik sammen om at levere 13 millioner medicinenheder til områder, der var berørt af pandemien, donerede 42.000 enheder af personligt beskyttelsesudstyr til sundhedsfagligt personale og donerede en del af vores løn for at indsamle næsten 50.000 USD til forskellige midler til nødhjælp under COVID-19.

Et fælles håb om et grønnere miljø

Vores mål for bæredygtighed tales der ikke bare om – der bliver handlet på dem.

Da en strand uden for Israel blev påvirket af tjæreforurening, sluttede 370 af os sig til den nationale indsats for at rydde op og hjælpe med at genoprette dens skønhed.

Den hybride maraton for alle

Over hele kloden deltager hundredvis af vores folk i Einstein Marathon – hvor du kan vælge at deltage gennem gåture, løb eller virtuel deltagelse. I 2021 dækkede vi samlet set hele 3.350 km. 

Vores sundhedsår

I 2021 lancerede vi som en del af et velfærdsinitiativ månedlige projekter, der fokuserede på forskellige sundhedsproblemer, åbnede dialogen og øgede opmærksomheden. Fra alvorlige sygdomme til mentalt velvære, vi opfordrede andre til at dele deres historier og lære gennem aktiviteter.

”I marts fokuserede vi på vægttab og ergonomiseminarer, i april på mindfulness og i maj på fornuftig brug af tid med mobiltelefon”

Ruthie Herson, HR, Israel

Sådan arbejder vi etisk

Det, vi gør, er lige så vigtigt, som hvordan vi gør det, og vi kerer os dybt om vores medarbejdere, vores lokalsamfund og vores miljø. Vi underbygger vores beslutninger og arbejder i overensstemmelse med vores stærke tro på og engagement i etisk adfærd og overholdelse. Vi ønsker, at vores medarbejdere ved, at vi leverer en sikker og sund arbejdsplads, der fremmer miljømæssigt ansvarlig økonomisk vækst og etisk adfærd.

For at hjælpe os med at nå vores mål på den rigtige måde sikrer vi, at vores forretningspraksisser stemmer overens med de forskellige globale bestemmelser og love, hvor vores medarbejdere bor, arbejder og driver forretning.


Søg job hos Teva