Hvad vi laver

Foto taget hos Teva Tyskland

Del denne side:

Vi arbejder på at forbedre liv. Overalt.

Et godt helbred bør aldrig være et privilegium, der er afhængigt af din velstand eller hvor i verden, du bor. Dette er en passioneret tro, som samler os alle hos Teva. Det er også inspirationen bag vores mission om at forbedre livet for patienter over hele verden ved at være en global leder inden for generiske og biologiske lægemidler.

Vi bestræber os på at fortsætte vores lange tradition med at finde nye måder at gøre kvalitetsmedicin mere overkommeligt og tilgængeligt for flere mennesker. Som det er i dag, er vores portefølje af generiske og innovative produkter blandt de største for alle farmaceutiske virksomheder i verden, og vi hjælper næsten 200 millioner patienter hver eneste dag.

Vi viser vejen med generisk medicin

Vi er stolte af at være verdens førende producent af generiske lægemidler, og vi har spillet en vigtig rolle i udviklingen af branchen i de sidste 40 år. Men hvis du spekulerer på, hvad generiske lægemidler er, kan du se videoen nedenfor.

Hvad er generiske lægemidler?

Omkring 200 millioner mennesker over hele verden tager medicin fra Teva hver dag. Hver time er der et fly i luften, et skib på havet eller en lastbil på vejen, der leverer Tevas kvalitet i form af tilgængelige generiske lægemidler til apoteker og hospitaler over hele verden.

Biologiske lægemidler: den næste generation af innovative lægemidler

Mens vi søger efter nye måder til at hjælpe med at forbedre livet for patienter over hele verden, øger vi vores investering i biologiske lægemidler. Disse komplekse lægemidler, der er fremstillet af levende celler eller organismer, fremmer behandlingsmuligheder for patienter og har potentiale til at levere præcise, personlige behandlinger.

Vi har i øjeblikket fem biologiske lægemidler på markedet og ca. 20 originale biologiske og biosimilære programmer i forskellige udviklingsstadier. Mange af disse vil blive produceret på vores nye biologiske fabrik i Ulm, Tyskland. Tag et kig bag kulisserne på denne avancerede facilitet i videoen nedenfor.

Lederskab inden for innovative lægemidler, med fokus på vigtige terapiområder

Vi bestræber os på at udvikle og levere livsforbedrende behandlinger på tværs af en lang række terapeutiske områder. Vi er særligt stolte af at være den næststørste globale leverandør af medicin på WHO’s liste over vigtige lægemidler til luftvejslidelser, samt at være en af de fem bedste globale leverandører af onkologiske behandlinger.

Sammen med disse to vigtige behandlingsområder fokuserer vores forsknings- og udviklingshold på at gøre behandlinger mere tilgængelige for patienter, der lider af migræne, hovedpine og smerter samt neurodegenerative tilstande.

Miljø, socialt ansvar og virksomhedsledelse (Environmental, Social and Governance, ESG): Gør en forskel, hvor det betyder mest

Hos Teva er vi forenet af vores unikke mulighed for at gøre en meningsfuld forskel for samfundet og verden. Vi forbedrer adgangen til vigtig medicin til mennesker – uanset hvor de bor. Vi respekterer miljøet i vores drift og forsyningskæde, herunder ved at øge brugen af vedvarende energi og reducere udledningen af drivhusgasser. Vi fremmer vores medarbejderes sundhed og velbefindende og fremmer et miljø, hvor alle kan føle sig godt tilpas, og alle meninger værdsættes. Og vi driver forretning på den rigtige måde – altid med integritet og gennemsigtighed.

Siden 2022 har vi lanceret fem programmer med adgang til medicin, der bringer vores produkter til sårbare befolkningsgrupper, som ellers ikke ville kunne få dem – og vi vil lancere yderligere tre i 2025. Tag et kig på videoen nedenfor for at se, hvordan vi arbejder tæt sammen med Global Hope (Haematology Oncology Paediatric Excellence) for at bringe vigtig medicin til børn, der lever med kræft i hele Afrika:

Critical Medicines To Children

Teva mener, at medicin altid skal være tilgængelig, og vi arbejder på at gøre dette til en realitet.

Vi arbejder med Global HOPE (Hematology Oncology Pediatric Excellence), en velgørenhedsorganisation, der har en bæredygtig tilgang til behandling af børn med kræft og blodsygdomme ved at yde den nødvendige pleje og styrke lokale sundhedstjenester, og Direct Relief, en organisation, der leverer medicinske ressourcer til verdens mest sårbare mennesker.

ESG er vigtigt for alle hos Teva – det er sådan, vi tager os af vores patienter, vores planet og hinanden.

Vores mission er at fremme adgangen til vigtig medicin. Vi fokuserer på at opfylde det ved at blive en engageret global sundhedspartner, imødekomme uopfyldte behov, øge rækkevidden af overkommelig medicin og udvide vores portefølje af generisk og innovativ medicin.

Derudover spiller vi en vigtig rolle i at hjælpe med at overvinde den anden store krise, som verden står overfor i dag: klimaændringer. Vores bestræbelser på begge dele omfatter:

  • Udstedelse af en bæredygtighedsrelateret obligation (billion sustainability-linked bond, SLB) på 5 milliarder USD. Den første nogensinde, der er forbundet med både adgang til lægemidler og miljømæssige mål
  • At donere lægemidler til en værdi af 487 millioner dollars (307 millioner doser) i 2021 til patienter i lav- og middelindkomstlande
  • Reduktion af direkte udledning af drivhusgasser med 25 % inden 2025
Læs mere om vores ESG-strategi