Specielle lægemidler

En innovativ tilgang til opfyldning af patientbehov

Vores lægemidler

Det er muligvis sådan, at nogen, du kender, lever et sundere liv på grund af vores lægemidler – eller måske er det dig. Vi producerer 76 milliarder tabletter og kapsler om året i 53 farmaceutiske fabrikker over hele verden.

Lige i dette øjeblik…

En forælder har tillid til, at et Teva-produkt kan hjælpe et sygt barn til at blive hurtigere rask. 

En læge er ved at udskrive en recept på et Teva-produkt, vel vidende, at det vil forbedre patientens resultater. 

En farmaceut rækker ud efter et Teva-produkt i sikker viden om, at Tevas medicin opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

Teva er engageret i at levere medicin, der hjælper mennesker rundt om i verden, både receptpligtig medicin og håndkøbsbehandlinger. Vi tilbyder sikre, højkvalitets generiske og specielle lægemidler til patienter, hvis problemer strækker sig over en række medicinske områder. Forståelse af de mange måder, hvorpå sundhed påvirker dit liv på, inspirerer os til at opdage nye muligheder.

Specielle lægemidler

Teva har en førende position på verdensplan i innovative behandlinger af sygdomme i centralnervesystemet (CNS), herunder neurologiske og neurodegenerative sygdomme, smerter, og bevægelsesforstyrrelser, såvel som en stærk portefølje af produkter til behandling af respiratoriske sygdomme, herunder astma, allergisk høfeber og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). På tværs af porteføljens specielle medicin fokuserer Teva på at udvikle, tilpasse og forbedre behandlingen af sygdomme for patienter indenfor CNS, luftvejssygdomme, onkologi, og udvalgte lokale/regionale terapeutiske områder. Teva integrerer sine færdigheder inden for generiske lægemidler og specielle lægemidler i deres globale forsknings- og udviklingsdivision for at skabe nye måder at løse udækkede patientbehov på ved at kombinere færdigheder inden for lægemiddeludvikling med udstyr, tjenesteydelser og teknologier.

Læs mere om vores livscyklus for Specielle lægemidler her.

Del denne side: