Sådan ansætter vi

Foto taget hos Teva Israel

Share this article:

Den bedste måde at finde ud af, om en karriere hos Teva er det rigtige for dig, er ved at lære os, vores værdier og vores succeser at kende. Vores kerneværdier, som afspejles i alle vores beslutninger og handlinger, er et godt sted at starte.

Kom tættere på en karriere hos Teva i fem trin

Din positive oplevelse med Teva starter her. Lad os lære dig at kende og se, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.

Klik her for at se trinnene

Toggle

1

Search

Find den rigtige rolle for dig

Du kan bruge vores jobsøgningsværktøj til at finde de rigtige muligheder for dig. Du skal blot klikke på dit forretningsområde og udfylde dit foretrukne sted.

2

Resume

Indsend din ansøgning

Har du fundet en stilling, du er interesseret i? Du skal udfylde en ansøgningsformular online, besvare nogle spørgsmål og uploade dit CV. Vi sender dig en e-mail for at bekræfte, at vi har modtaget den.

Hvad hvis du ikke bliver valgt?

Hvis det ikke lykkes for dig denne gang, vil vi kontakte dig for at give dig besked. Hvis det sker, håber vi, at du vil tilmelde dig vores talentpulje for at lære om fremtidige muligheder, som du måske er bedre egnet til.

Tilmeld dig vores talentpulje

3

Calture

Deltag i et kontrolopkald

Vi vil organisere en uformel samtale via video eller telefon, hvor vores rekrutteringskonsulent vil fortælle dig, hvordan det er at arbejde hos Teva, fortælle om vores kultur og give detaljer om stillingen.

Det er en mulighed for dig til at stille spørgsmål og forstå, hvordan vi arbejder som organisation.

4

Values

Deltag i et interview

Vi ønsker at give dig den rette karrierevej - fra hvordan dine værdier passer til vores, til at være en del af vores innovative hold.

Så vi inviterer dig til et personligt eller videointerview med den ansættelsesansvarlige. Hvis du er god til rollen, vil vi planlægge en anden samtale med den ansættelsesansvarlige.

Hvad hvis du ikke bliver valgt?

Hvis det ikke lykkes for dig nu, eller på et hvilket som helst andet trin i ansættelsesprocessen, vil vi ringe til dig for at diskutere det. Vi håber, at du vil tilmelde dig vores talentpulje for at lære om fremtidige muligheder, som du måske er bedre egnet til.

Tilmeld dig vores talentpulje

5

Få en berigende karriere

Vi vil gennemgå alle elementer af rekrutteringsprocessen så hurtigt som muligt. Når det er aftalt, at du er den rigtige person til rollen, kontakter vi dig for at dele oplysningerne.

Vi er stolte af at kunne levere en konkurrencedygtig kompensationsplan med faste og variable elementer til gavn for dig.

Tip til, hvordan du forbereder dig på dit interview

Toggle

Tip


 

Vær dig selv.

 

Vi er interesseret i, hvem du er.

 

Tjek, at din teknik fungerer til interview over nettet, f.eks. lyd, link, kamera

 

Er interview over nettet nyt for dig?

 

Øv dig med en ven eller et familiemedlem

 

Tal om dine værdier – de er vigtige

 

Vær ikke bange for at stille os spørgsmål – vi er her for at hjælpe

 

Et interview handler ikke kun om dine færdigheder, men også om din personlighed

 

Besøg vores karrieresider for at få mere indsigt fra vores medarbejdere


Sikkerhedsansvarsfraskrivelse

  1. Medicinalvirksomheder som Teva kan uforvarende blive genstand for rekrutteringssvindel.
  2. Teva vil aldrig bede dig om at betale Teva eller en tredjepart for at arbejde for virksomheden. For eksempel: Teva vil aldrig bede dig om at købe IT-udstyr eller andet udstyr for at kunne arbejde for Teva.
  3. Hvis du har nogen bekymringer, bedes du sørge for, at dit jobtilbud er ægte og fremsat af og på vegne af Teva.
    Du bør kunne kommunikere med Teva via en officiel kanal såsom Tevas officielle e-mail, via Tevas officielle LinkedIn-profil osv.
  4. Hvis du støder på mistænkelig adfærd under ansættelsesprocessen, bedes du kontakte Tevas globale sikkerhedsdriftscenter via dette link.

Søg job hos Teva