Kvalitet og produktion

Kvalitet, du kan stole på

Vores dedikation til kvalitet er kompromisløs og dækker alle faser af udviklingen, produktionen og markedsføringen af vores lægemidler.

Tevas omfattende globale produktionsnetværk omfatter mere end 21.000 medarbejdere på 53 fremstillingssteder i 33 lande. Vi har ingen produktion i Danmark.

Teva integrerer sine færdigheder inden for generiske lægemidler og specielle lægemidler i vores globale forsknings- og udviklingsdivision for at skabe nye måder at løse udækkede patientbehov på ved at kombinere færdigheder inden for lægemiddeludvikling af udstyr, tjenesteydelser og teknologier.

Vi bestræber os på at levere generiske og innovative produkter af høj kvalitet til forskellige markeder - hurtigt og effektivt. Dette omfatter hurtigt reagerende medarbejdere og videnskabelig og logistisk støtte, samt R&D, QA, RA, IP og markedsføringspersonale.

Teva har den fordel at være vertikalt integreret, hvilket betyder, at en større del af vores aktive farmaceutiske ingredienser (API) er lavet af vores egen API-produktionsvirksomhed, TAPI. I virkeligheden skaber TAPI's betydelige investeringer i forskning og udvikling en lind strøm af API'er, der gør det muligt rettidigt at indføre generiske produkter på markedet.

Kvalitetssikring

Vores dedikation til kvalitet er kompromisløs og dækker alle faser af udviklingen, produktionen og markedsføringen af vores lægemidler. Vores avancerede produktionsanlæg har det mest avancerede testudstyr, der sikrer kvaliteten af vores produkter. Udstyr er testet og certificeret, og hver fremstillingsproces valideres.

Teva's upåklagelige overholdelse af god laboratoriepraksis (GLP), god produktionspraksis (GMP) og god klinisk praksis (GCP) er anerkendt af FDA i form af godkendelse af 26 af vores fabrikker og EMA's godkendelse af 31 af vores fabrikker. Desuden er alle vores farmaceutiske produktionsanlæg inspiceret og godkendt af mindst to tilsynsmyndigheder på verdensplan.

Med en global tilstedeværelse er rettidig, pålidelig og omkostningseffektiv distribution afgørende for vores kunders evne til at forsyne deres slutbrugere med sikre og effektive produkter på det rigtige tidspunkt. Vores produktionsnetværk optimeres løbende, således at vores kunder kan have fuld tillid til vores forsyningskæde. Dette er muliggjort af højvolumen, teknologisk avancerede distributionsfaciliteter. Disse faciliteter tillader os at levere nye produkter hurtigt og pålideligt. Vi gennemgår løbende vores færdigheder og kapacitet. Dette sikrer, at vi konsekvent kan levere produkter, der er bedst i klassen.

Del denne side: