Generiske lægemidler

A man participates in a conversation with colleagues

Overkommelige og tilgængelige behandlingsmuligheder for patienter og sundhedstjenesteydere

Vores lægemidler

Det er muligvis sådan, at nogen, du kender, lever et sundere liv på grund af vores lægemidler – eller måske er det dig. Vi producerer 76 milliarder tabletter og kapsler om året i 53 farmaceutiske fabrikker over hele verden.

Lige i dette øjeblik…

En forælder har tillid til, at et Teva-produkt kan hjælpe et sygt barn til at blive hurtigere rask. 

En læge er ved at udskrive en recept på et Teva-produkt, vel vidende, at det vil forbedre patientens resultater. 

En farmaceut rækker ud efter et Teva-produkt i sikker viden om, at Tevas medicin opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

Teva er engageret i at levere medicin, der hjælper mennesker rundt om i verden, både receptpligtig medicin og håndkøbsbehandlinger. Vi tilbyder sikre, højkvalitets generiske og specielle lægemidler til patienter, hvis problemer strækker sig over en række medicinske områder. Forståelse af de mange måder, hvorpå sundhed påvirker dit liv på, inspirerer os til at opdage nye muligheder.

Generiske lægemidler

Som verdens førende leverandør af generiske lægemidler forstår Teva Pharmaceuticals vigtigheden af at gøre sikker kvalitetsmedicin tilgængelig — og overkommelig. Med en portefølje med mere end 3.600 molekyler producerer Teva en bred vifte af generiske produkter inden for næsten alle terapeutiske områder.

Overkommelige generiske produkter af høj kvalitet

Tevas højeste prioritet er at gøre sikker kvalitetsmedicin tilgængelig og overkommelig. Det er derfor vi fremstiller og markedsfører den mest omfattende portefølje af generiske produkter, investerer i kvalitet, produktion og R&D-processer og har det største generiske flow af produkter, der venter på godkendelse.

Læs mere om vores livscyklus for Generisk medicin her.

Spørgsmål?

Vedrørende ofte stillede spørgsmål om patientmedicinering/generisk medicin, læs venligst nærmere på denne side.