"At bringe flere kvinder og mere mangfoldighed ind i vores lederskab gør os stærkere."

Teva er på en mission for at skabe en mere inkluderende arbejdsplads for kvinder til at starte eller fremme deres karriere. Mark Sabag, Executive Vice President, Chief Human Resources Officer og Global Communications & Brand, diskuterer, hvorfor og hvordan Teva styrker sit engagement over for kvinder.

Vi ved, at det gør os stærkere at bringe flere kvinder og mere mangfoldighed ind i vores lederskab.

Forskning viser dette, men vi behøver ikke at se på forskningen, fordi vores historie har vist dette. Tevas udvikling gennem de sidste 120 år blev styrket, når den var mere inkluderende og bragte mere mangfoldighed ind i virksomheden. Mangfoldighed og inklusion er en integreret del af vores fornyede ESG-strategi hos Teva. Og når jeg taler om mangfoldighed, er det på sit bredeste forstand - regionale, markeder, mindretal i alle sanser, race, køn, alder- jeg kunne blive ved og ved. Hvis du har forskellige og tilstrækkelige repræsentation, det bringer forskellige meninger, kreativitet og lederskab stilarter. Når du injicerer denne repræsentation i lederskab, i beslutningsprocessen, det gør virksomheden mere innovative det forbedrer ydeevnen, og det er mere repræsentativt for de samfund, det tjener.

Det, der gør os til One Teva, er det unikke stof i vores virksomhed.

Når vi siger "One Teva", mener vi ikke, at alle skal være i overensstemmelse med stiv måde at tænke eller operere på. Det er den kombinerede kultur af forskellige teams, organisationer, regioner og mennesker. Og fordi det tilhører os alle, betyder det, at der også skal være lige adgang til karrieremuligheder og lige adgang til vækst- og udviklingsmuligheder. Vores engagement i inklusion og mangfoldighed er stærkt forankret i, hvem vi er, hvem vi ønsker at være, og det er stærkt indlejret i vores værdier.

Samlet set udgør kvinder 45 % af Tevas arbejdsstyrke, men når vi ser på vores ledelsesniveau, begynder vi at se et fald i repræsentationen.

Ligesom mange andre virksomheder kæmper vi med det, de kalder den utætte pipeline for kvinder i ledelse. Vores fokus er derfor gradvist at lukke denne kløft, og vi har udviklet en holistisk tilgang til at tackle den.

For det første skal vi lytte til kvinder og identificere de huller og barrierer, som vi skal tage fat på.

Vi ønsker at forstå mere om kvinders udfordringer og motivationer, og hvordan det er i overensstemmelse med de muligheder og den adgang til muligheder, der findes. For kvinder, der føler, at de har brug for flere udviklingsmuligheder, tilbyder vi mentorordninger og coaching.

For det andet ønsker vi at uddybe vores integrationskultur.

Når vi taler om inklusion - taler vi om at høre til. Alle har haft den følelse på en eller anden måde, form eller form. Tænk på et tidspunkt, hvor du følte dig udeladt – det efterlader et mærke på dig. Ubevidste fordomme, de underliggende holdninger og stereotyper, som folk ubevidst tilskriver andre, kan gennemsyre vores tænkning og vores folk processer. Det er vigtigt at undersøge disse for at fjerne enhver systemisk bias, der måtte eksistere. Vi tackler dette ved at bygge sikre steder at have hårde samtaler omkring diskrimination. Vi øger vores organisatoriske indsats inden for læring og udvikling, skaber mere engagement i disse emner og fremmer produktiv dialog for at øge bevidstheden, ændre tankegang og udvikle færdigheder til mere inkluderende adfærd og handlinger.

Som virksomhed er vi nødt til at repræsentere det samfund, vi lever i, og de patienter, vi betjener.

Vores grunde til at opbygge en mere forskelligartet og ligestilling mellem kønnene går ud over nivellering ud af tallene, hvilken slags miljø ønsker vi at skabe for fremtiden? Hvorfor skaber vi en mere ligelig kønsfordeling? For mig personligt, tænker jeg på mine døtre, der starter ud i deres karriere og den verden, jeg vil have dem til at komme ind. Jeg tænker på mine kvindelige mentorer, og hvordan deres unikke lederskab påvirkede min karriere, og hvordan jeg leder i dag. Og jeg tænker på de samfund, vi har brug for at nå, der er holdt op af kvinder. Vi ønsker, at Teva skal have et stærkt engagement over for kvinder, fordi vi ønsker at være et eksempel, og vi ved, at kvinder bringer enorm værdi.

Kvinder fik stemmeret for over hundrede år siden, og andre industrialiserede lande fulgte derefter efter. Og her er vi stadig i dag, kæmper for lige rettigheder. Vi er nødt til at fremskynde dette på enhver måde, vi kan. Hvis du zoomer ud, kan du se, at dette ikke kun handler om vores forretning. Et fundament af mangfoldighed i vores virksomhed styrker vores samfund og samfund, og vi har et fælles ansvar for at skabe lige muligheder og fremme en inkluderende ånd.

Succes i vores ligestillingsindsats vil blive målt ud over tallene.

Dette er en flerårig rejse. Vi vil få succes, når alle medarbejdere oplever en inkluderende kultur, og føler, at de kan bringe deres egne autentiske selv til at arbejde. Vi vil få succes, når kvinder, sammen med andre grupper, på Teva føler sig værdsat, og at de kan vokse i deres karriere her.

Måske er du også interesseret i dette

Sikring af kvalitet hele vejen igennem, fra militær til medicin

Fra fødevareproduktion til medicinalindustrien: Jeg har skiftet karriere, og det kan du også

Fra uddannelse af børn til uddannelse af vores kunder: De færdigheder, der hjælper hver dag

Fra design af fjernsyn og telefoner til innovation med autoinjektorer

Scientists doing research

Biofarmaceutiske lægemidler på Teva

Livet er sødt: Tevas biavlere

Orange ratiopharm truck

Produktion af medicin steg massivt

Gloved hand holding pills

Nye 2D-stregkoder