Forståelse for flere kroniske sygdomme

Det er ikke kun én sygdom, vi skal fokusere på, men at finde løsninger for dem alle sammen 

Via løbende samtaler med sundhedschefer og patienter identificerede vi en voksende global sundhedsudfordring. Flere kroniske lidelser er præget af tilstedeværelsen af to eller flere kroniske tilstande. Disse kan omfatte kroniske sygdomme, hvoraf de fleste er ikke-smitsomme, såsom hjerte-kar-sygdomme, men også nogle smitsomme sygdomme, såsom tuberkulose og humant immundefekt virus.

Den voksende byrde ved håndtering af flere kroniske tilstande forøger behandlingens kompleksitet, øger sundhedsudgifterne eksponentielt og vigtigst af alt påvirker individer, plejere, samfund og sundhedssystemer.

Gennem partnerskaber på tværs af flere sektorer er Teva forpligtet til at hjælpe med at behandle multiple kroniske lidelser ved at støtte design og implementering af evidensbaserede plejeprogrammer rettet mod konkrete resultater. Ved at samarbejde har vi mulighed for at forbedre livskvaliteten for mennesker med multiple kroniske lidelser og deres omsorgspersoner, samtidig med at de mindsker sundhedsomkostningerne for enkeltpersoner og samfund. 

Hent et kort resumé
infografik herfra

Del denne side: