Skip to main content

Vores engagement

Vi forbliver stærkt engageret i patienter og deres helbred.

I en verden, hvor sundhedspleje fortsætter med at udvikle sig i et stadigt hurtigere tempo, er vi fortsat dedikeret til at støtte patienterne og deres helbred. Dette enorme ansvar er også en stor mulighed for – ikke kun til at levere medicin og sundhedsløsninger til dem, der har brug for dem, men også for at forbedre liv og gøre en varig social indflydelse gældende.

Vi er engageret i at gøre vores del for at løse de mange udfordringer ved at gøre sundhedspleje mere tilgængeligt. Vi ved også, at det spiller en rolle, hvordan vi handler, og hvordan vi driver vores forretning. Det betyder, at vi er omhyggelige med at fastholde en etisk, ansvarlig og socialt drevet forretningspraksis og er engageret i at hjælpe med at løse store globale sundhedsmæssige udfordringer. Gennem sådanne handlinger sigter vi mod at skabe en social indvirkning, hovedsageligt ved at øge adgangen til forebyggelse og behandling for dem, der har mest brug for det.

Vores tilgang

Som verdens største producent af generiske lægemidler har Teva været på forkant med at gøre væsentlige behandlinger tilgængelige og økonomisk overkommelige i mere end 115 år. Vi forsøger også at skabe både en social og forretningsmæssig indvirkning ved etablering af meningsfulde partnerskaber med lokale grupper samt globale ledere. I processen bruger vi vores størrelse, ekspertise og globale rækkevidde til at arbejde for vores patienter og samfund rundt omkring i verden.

Vores tilgang fokuserer på tre søjler: ansvarlig forretningspraksis og bæredygtighed, adgang til sundhed samt programmer med indvirkning på sundhed.

Vores holdninger og politikker

I mere end 120 år har Teva været engageret i at handle ansvarligt, opretholde integriteten og sikre gennemsigtighed i alle aspekter af vores forretning. Vores politikker og holdninger afspejler vores ambitioner og tilgange til emner, der er relevante for både Teva og samfundet. De styrer vores forretningsskik, adfærd og beslutninger overalt, hvor vi arbejder. At kommunikere og regelmæssigt ajourføre disse politikker og holdninger hjælper os med at opretholde Teva's ansvarlige og bæredygtige standarder.

Få mere at vide om Teva

Del denne side: