Vækst hos Teva

Foto taget hos Teva Kroatien

Del denne side:

At starte din karriere hos Teva betyder at begive sig ud på en udviklingsrejse, der giver dig forskellige muligheder og oplevelser til at støtte dig i at opfylde dit potentiale.

Vores medarbejderes vækst og udvikling er afgørende for at sikre vores virksomheds fremtidige succes. Vores virksomheds mangfoldige karakter medfører en lang række karriereveje. Uanset om din interesse i og erfaring er inden for forskning og udvikling, produktion, supply chain, salg eller andre steder i vores virksomhed, er der mange karriereveje at udforske i de 60 lande, vi opererer i. Teva giver dig adgang til disse veje og opfordrer dig til at vokse og lære med en givende karriere.

Din personlige udviklingsplan

Som en fremadtænkende organisation udvikler vi os hurtigt – og vi ønsker, at du også har denne mulighed. Vi vil give dig mulighed for at drive din udviklingsplan, så du kan styre den derhen, hvor du ønsker at være, og proaktivt søge vækstmuligheder.

Derudover vil du blive opfordret til at samarbejde med din chef i en løbende og meningsfuld dialog, hvor tilbagemeldinger vil blive struktureret for at forbedre din præstation og inspirere dig til at yde dit bedste.

Vigtigheden af karrierevækst

Det handler også om at lære nye færdigheder – en del af Tevas fundament for karrierevækst.

For at få succes i din nuværende rolle og nå dit fulde potentiale er det vigtigt at finpudse dine færdigheder – især på den digitale arbejdsplads.

Vi giver dig værktøjer og træning til at vedligeholde og forbedre dine evner, hvilket gør dig til en aktiv partner i forhold til at fastholde vores virksomhedsposition som et førende medicinalvaremærke.

Vores fokus på personlig udvikling af vores medarbejdere afspejles i det faktum, at næsten 40 % af vores ledige stillinger besættes af Tevas medarbejdere, idet 25 % af stillingerne kun tilbydes internt.

Personlig udvikling

For at støtte vores medarbejdere og ledere tilbyder vi en række vidensressourcer og udviklingsmuligheder for professionel og personlig udvikling.

Derudover har vi designet vores interne udviklingsprogrammer til at give dig de nødvendige færdigheder til at få succes på den nuværende og fremtidige arbejdsplads.

Vi tilbyder også læringsmuligheder gennem ”Teva Grow”, vores digitale læringsportal.

Det giver alle medarbejdere forskellige hybride læringsmuligheder for at bevare deres konkurrencemæssige kompetencer på markedet med adgang til mere end 17.000 brancheførende kurser.
Søg job hos Teva