Arbejde hos Teva

Vi arbejder sammen for at gøre trivsel til en livsform. Vores mål er at hjælpe dig med at være den bedste – både på arbejde og hjemme – med en lang række fordele.

Vores ansatte er vores største aktiv

Hos Teva arbejder vi sammen om at gøre forbedret trivsel til en livsform. Vores mål er at hjælpe dig og din familie med at blive det bedste, I kan være — på arbejde og hjemme.

Vi sætter en ære i at tilbyde en bred vifte af sundhed og trivsel, finansiel sikkerhed og livsstilsgavnende muligheder for at bidrage til at støtte dig og din familie med en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv (nogle personaleydelser afviger fra land til land). Disse omfatter:

  • Hele spektret af familievenlige politikker dækkende betalt barsels-, adoptions- og fædreorlov
  • Fleksible arbejdsmuligheder, hvor det kan gennemføres
  • Støttende sundheds- og trivselsprogrammer, som inkluderer alle vores medarbejdere

Diversitet og inklusion: Det drejer sig om at værdsætte os alle

Styrkelse af vores forskelligartede medarbejderbase og skabelse af en rummelig kultur er både en forretningsnødvendighed og mulighed for at bringe os tættere på vores patienter, partnere og lokalsamfund. Tevas medarbejdere omfatter en bred vifte af erfaringer, muligheder og perspektiver, der forbinder os til nye indsigter og muligheder, og samtidig bygger en mere rummelig kultur for alle. Vi stræber efter at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle ansatte kan føle sig engageret og vide, at de yder et vigtigt bidrag til at forbedre sundhed og få mennesker til at føle sig bedre tilpas.

At vokse sammen med de bedste: Professionel udvikling

Hos Teva anser vi lederskab for at være en livslang rejse, hvor vi lærer hele tiden.

Som en højt ydende organisation er vi forpligtet til løbende udvikling af vores medarbejdere og tilbyder en bred vifte af unikt designede lærings- og udviklingsværktøjer og ressourcer til at støtte din professionelle vækst, lederudvikling og karrierestyring. Disse omfatter en vifte af onsite og online tilbud samt andre muligheder for medarbejdere på alle niveauer og områder i virksomheden.

Ledere opfordres også til at udforske deres grænser, vokse som individer og lære nye måder at arbejde på, som vil frigøre potentialet til at skabe og give plads til at gøre fantastiske ting. Mens ansvaret for faglig udvikling ligger hos den enkelte i mange lande, opfordrer Teva sine ansatte til at forfølge formelle faglige kvalifikationer. Hvor det er muligt, kan vi yde finansiel støtte for at gøre dette.

Social indvirkning: Bliv involveret

Vores engagement i at forbedre sundheden er bragt til live gennem en række aktiviteter, der forbedrer adgangen til sundhedspleje og bidrager til trivsel i de samfund, hvor vi bor og arbejder. Medarbejderes frivillige arbejde er et integreret aspekt i vores strategi, og vi laver partnerskaber med non-profit-organisationer om en lang række programmer, der fremmer patienternes sundhed.

Del denne side: