Hvorfor arbejde for Teva?

Have mod til at være anderledes

Teva har fremdyrket ekspertise i over et århundrede, og er i dag en global førende generisk lægemiddelvirksomhed og et af de 15 førende selskaber i branchen.

Med over 37.000 medarbejdere i 60 lande verden over er vi stolte af at sige, at vores medarbejdere er årsagen til vores succes. Deres færdigheder og engagement giver os en ledende position indenfor industrien. Diversitet i opfattelser, kvalifikationer og talent er nøglen til vores løbende resultater. 

Med avancerede faciliteter, dygtige kolleger og en hyperaktiv organisationskultur giver Teva dig utallige muligheder for at gøre en reel forskel i menneskers liv og tilføre værdi til din karriere.

Har du gode ideer?

Teva er et sted, hvor gode ideer blomstrer. Vi tror på at styrke medarbejderne, præsentere dem for nye udfordringer og lade dem vokse og udvikle sig professionelt. Vi giver vores ansatte:

  • En bred vifte af jobs og ekspertiseområder
  • En enestående kreativ organisationskultur
  • Et væld af muligheder for personlig og faglig udvikling

Integreret innovation

Det er kernen i alt, hvad vi foretager os hos Teva. For at holde os på forkant i et konstant skiftende miljø anvender vi en kreativ, holistisk tilgang til at udvikle lægemidler og mere – fra nye molekyler og biologisk baserede behandlinger til komplekse generiske lægemidler, digital integration og førende produktionsmetoder. Vi designer tilgængelige, højkvalitets behandlingsløsninger, der integreres med patientens behov for at gøre livet bedre.

Del denne side: