Vores terapeutiske områder

En oversigt over vores terapeutiske områder

Centralnervesystemet (CNS)

Teva er engageret i at levere medicin til opfyldning af behovene hos patienter og familier ramt af forstyrrelser i centralnervesystemet (CNS).

Som global leder i behandling af sygdomme i centralnervesystemet (CNS) leverer Teva produkter til behandling af patienter med neurologiske og neurodegenerative lidelser, smerter og søvnforstyrrelser i lande rundt om i verden.

Respiratoriske (Åndedrætsrelateret behandling)

Teva er engageret i at yde højkvalitetsbehandlinger til mennesker, der lider af luftvejssygdomme, herunder astma, allergisk høfeber og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). Vores innovative tilgang til behandling af respiratoriske sygdomme er centreret omkring optimering af terapier gennem nye inhalatorer og lægemidler, der er designet til at løse patientens behov.

Teva er fokuseret på at udvikle og give behandlingsmuligheder, der omhandler to store spørgsmål inden for det nuværende behandlingsområde af respiratoriske sygdomme:

  1. Behandlingsadhærens og overholdelse
  2. Behandling af astma, der forbliver ukontrolleret trods brugen af en standardbehandling

Ved behandlingen af astma er målet at vedligeholde astmakontrol, så mennesker med astma kan vedligeholde en god lungefunktion, vise færre symptomer og have færre astmaanfald.

Teva leverer en vifte af respiratorisk medicin i dag, herunder vedligeholdelses- og anfaldsbehandling. Vi er også engageret i udviklingen af nye behandlingsmuligheder. Tevas fokus er på at kombinere vores integrerede styrker indenfor specielle lægemidler (herunder både små molekyler og biologiske lægemidler), inhalatorer til respiratoriske sygdomme og generiske lægemidler.

Ud over vores i øjeblikket tilgængelige lægemidler har Teva en bred pipeline af behandlingsmuligheder, der i øjeblikket er under udvikling målrettet mod yderligere at styrke vores produktudbud og uopfyldte behov inden for det respiratoriske område.

Onkologi 

Indenfor onkologi gør vi en markant forskel i livet for patienter med kræft. Vi leverer en bred vifte af behandlinger, herunder behandling af kronisk lymfatisk leukæmi og indolent B-celle non-Hodgkins lymfom. Teva markedsfører også flere biologiske lægemidler, som udgør en del af behandlingsområdet for onkologiske patienter.

Smertebehandling 

Teva tilbyder effektive løsninger til behandling af smerter hos opioid-tolerante voksne patienter med kræft, til lindring af muskelkramper i bevægeapparatet og til akut behandling af smerter og kvalme hos voksne, der lider af migrænehovedpine.

Teva er også ved at udvikle innovative løsninger inden for hovedpine og migræne og socialt ansvarlig smertebehandling.

Del denne side: