Tevas håndkøbsprodukter (OTC-produkter) omfatter en række receptfri forbrugerprodukter, der hjælper med at behandle, lindre og forebygge en række problemer.

 

Fra den 1 marts 2019 har Trimb Healthcare AB - nu Karo Pharma - overtaget distributions- og markedsføringsrettighederne for vores varemærker Decubal, Lactocare og Dailycare. For yderligere information eller spørgsmål om disse varemærker, besøg deres hjemmeside (www.karopharma.dk) eller kontakt Karo Pharma på tel +46 103 302 310 . 

 

Decubal

DecubalGennem årene er hudplejeprodukterne fra Decubal blevet udviklet til et bredt sortiment af specialprodukter til tør og sart hud, og de er uden parfume, farvestoffer og parabener. Du kan læse mere om Decubal via dette link.

Decubal anbefales til daglig pleje af hele kroppen og kan bruges af hele familien. Da Decubal er irritationstestet, uparfumeret og har en dokumenteret effekt, anvendes cremerne også mod problemhud af professionelle indenfor hudpleje.

Lactocare

LactocareLactocare er en serie af produkter, der alle er baseret på mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterier findes i bl.a. syrnede mælkeprodukter og er også naturligt tilstede i vores egen mave-tarm kanal.

Med Lactocare får du et koncentreret tilskud af mælkesyrebakterier fra velkendte stammer. I flere af produkterne har vi kombineret mælkesyrebakterier med andre aktive ingredienser.

Lactocare-serien består af 11 produkter, så der er en variant til alle i familien og til enhver situation. De fleste Lactocare produkter indeholder ikke laktose og kan derfor også tages af mælkeallergikere. Undtaget er Travel, Stop og Rebalance, som kan indeholde spor af laktose. Du kan læse mere om Lactocare via dette link.

Vores erfaring med væsentligt forskellige kundekulturer og behov giver os smidigheden til rettidig levering af de relevante produkter og mængder. Med en global tilstedeværelse er rettidig, pålidelig og omkostningseffektiv distribution afgørende for vores kunders evne til at forsyne deres slutbrugere med sikre og effektive produkter på det rigtige tidspunkt.