Forbrugerprodukter

Tevas håndkøbsprodukter (OTC-produkter) omfatter en række receptfri forbrugerprodukter, der hjælper med at behandle, lindre og forebygge en række problemer.

Pinex (paracetamol)

Pinex er et middel mod svage smerter, som kan købes uden recept på apoteket og online. Det virksomme stof i Pinex er paracetamol, og Pinex er godkendt til behandling af svage smerter som fx hovedpine, tandpine, muskel- og ledsmerter, menstruationssmerter og feber.

Paraghurt (streptococcus faecium)

Paraghurt® er et tarmfloraregulerende håndkøbslægemiddel. Det anvendes til forebyggelse og behandling af diarré i tilfælde, hvor det naturlige indhold af bakterier i tarmen er ændret.

Fra den 1 april 2021 har Karo Pharma overtaget ejerskabet af varemærkerne Decubal, Lactocare og Dailycare. For yderligere information eller spørgsmål om disse varemærker, besøg deres hjemmeside (www.karopharma.dk) eller kontakt Karo Pharma på tel +46 103 302 310

Vores erfaring med væsentligt forskellige kundekulturer og behov giver os smidigheden til rettidig levering af de relevante produkter og mængder. Med en global tilstedeværelse er rettidig, pålidelig og omkostningseffektiv distribution afgørende for vores kunders evne til at forsyne deres slutbrugere med sikre og effektive produkter på det rigtige tidspunkt.

Del denne side: