Vi bruger sociale medier til at dele information om Teva Pharmaceuticals globalt og i lande, hvor vi opererer, og de administreres af Corporate Communications-teamet på vegne af Teva.

Sociale medier bruges primært til at diskutere nyheder, begivenheder, socialt ansvar og andre relaterede emner, samt historier fra personale, patienter og plejere. Vi er glade for at kommunikere med dig på sociale medier, og ser frem til en indholdsrig og engagerende dialog.

Disse sociale mediekanaler er ikke et forum, hvor vi diskuterer produkter, behandlinger eller tilstande, og de er heller ikke et sted for rapportering af uønskede hændelser eller bivirkninger.

Har du et direkte spørgsmål til vores produkter og service, så kontakt os venligst via info@tevapharm.dk.

Hvis du rapporterer en negativ hændelse eller bivirkning relateret til et af vores produkter, bedes du kontakte info@tevapharm.dk.

Se vores privatlivspolitik for lægemiddelovervågning for at lære mere om, hvordan Teva sikrer patientsikkerhed og privatliv. Hvis du har en livstruende tilstand, skal du kontakte en læge eller kontakte det lokale alarmcentral.

Retningslinier

Vi sætter pris på din kontakt og vil forsøge at besvare spørgsmål så hurtigt som muligt. På grund af de sociale mediers begrænsninger og den regulerede karakter af medicinalindustrien, kan vores svar være korte. Hvor det er muligt, vil vi forsøge at henvise dig til yderligere relevant information eller support.

Tevas globale sociale mediekonti vil løbende blive overvåget og opdateret i åbningstiden. For vigtige spørgsmål eller problemer, kontakt venligst Teva kundeservice i dit land eller send en forespørgsel via vores hjemmeside.

Sociale medier kan i visse tilfælde være utilgængelige, og vi er ikke ansvarlige for manglende service på grund af kanalens nedetid.

Når du kommunikerer med Teva på sociale medier, anbefaler vi, at du viser respekt og høflighed og undgår at dele forfalsket indhold og personligt identificerende eller fortroligt indhold. Vi vil ikke reagere på grimt sprog, nedsættende, ærekrænkende eller provokerende kommentarer eller relateret til emner, der ikke vedrører Teva.

Ansvarsfraskrivelse

Vi kan ikke dele specifik information om produkter eller behandlinger på vores sociale mediekanaler, medmindre det er initieret og godkendt af Corporate Communications.

Vi kan ikke kommentere eller give svar på spørgsmål relateret til juridiske eller økonomiske forhold, lovgivningsmæssige spørgsmål eller proprietære oplysninger på sociale medier.

Vi kan give links til uafhængige tredjepartswebsteder i indlæg og tweets. Teva har ingen måde at kontrollere indholdet på tredjepartswebsteder og hverken godkender eller er ansvarlig for indholdet på tredjepartswebsteder.

Teva godkender ikke og er heller ikke ansvarlig for indhold på sociale medier, som Teva følger på sociale medier.

Del denne side: