Tevas globale forsyningskæde

Gloved hand holding medicine

Berører tæt på 200 millioner liv dagligt

Teva forstår forsyningskæden. Vi ved, hvordan vi får det til at fungere til gavn for vores kunder og de patienter, der er afhængige af vores produkter.

Vores mål er simpelt. At levere lægemidler af høj kvalitet – når og hvor vores patienter har brug for dem – til en overkommelig pris. Vi driver det største fuldt integrerede produktions- og leveringsnetværk i medicinalindustrien. Det kræver en hurtig og effektiv forsyningskæde, der forudser udsving i efterspørgslen og reagerer hurtigt på disse ændringer.

Hver dag leverer Teva tæt på 3.600 lægemidler, der berører næsten 200 millioner liv globalt. Det svarer til 76 milliarder tabletter og kapsler og 1 milliard doser sterile injicerbare lægemidler årligt.

Vores virksomhed leverer medicin til mere end 60 markeder, herunder USA og Europa. Vi er den primære kilde til mange af disse produkter.

Teva er en førende leverandør af medicin på WHOs liste over essentielle lægemidler (EML), som omfatter vigtige lægemidler, der imødekommer vigtige sundhedsbehov. Vi fremstiller 83% af de kardiovaskulære behandlinger og 73% af kræftbehandlingerne på EML. Vi leverer også medicin til patienter, der lever med åndedrætsbesvær, diabetes, smerter og psykiske problemer. Vores deltagelse i dette program hjælper med at levere tiltrængte produkter til samfundets mest sårbare befolkninger.

Teva imødekommer vores kunders specifikke behov gennem præcis planlægning på alle niveauer i produktions- og leveringsprocessen. Vi styrer omhyggeligt produktionen for at sikre, at de lægemidler, der er mest afgørende for patienterne, altid er tilgængelige. Vi leder løbende efter måder at styrke vores forsyningskædenetværk ved at koncentrere os om operationel ekspertise og netværkseffektivitet.

Omkring 90 % af de produkter, vi sælger i Europa, er fremstillet i Europa - de fleste på vores egne fabrikker.

Over 37.000 medarbejdere og 53 globale produktionssteder er fokuseret på ét mål – at forbedre livet og sundheden for alle dem, der er afhængige af Tevas produkter.

COB-DK-00021