Nanna Bøgelund

Regulatory Affairs Associate DISNO

År med Teva: 2½ år

Fortæl os dit jobansvar eller hvad en typisk dag hos Teva indebærer for dig.

Jeg sørger for vedligeholdelse af de danske, norske og islandske markedsføringstilladelser, herunder udarbejdelse af nationalt produktinformation og pakningsmateriale, samt national opdatering af de regulatoriske dossier og kommunikation med de respektive myndigheder.

Kan du beskrive en særlig mindeværdig præstation eller erfaring i løbet af dit arbejde hos Teva? Den mest givende?

Min rigtig gode kollega og jeg brugte sidste år 6 måneder på at integrere Actavis dokumentation til Teva. Den dag vi flyttede de sidste dokumenter og registrerede den sidste transfer inden for angivet tidsramme var en stor sejr.

Hvem eller hvad har haft den største indflydelse på din karriere hos Teva?
Hvad lærte du af denne person eller begivenhed?

Min chef Gitte Matzen har og er hver dag en stor inspiration for mig. Hun lærer mig hver dag, hvordan jeg både personligt og fagligt bliver bedre til mit job. Dette stærkt supporteret af det regulatoriske team, jeg er en del af.

Hvad er de karakteristika (personlige og / eller faglige), som du mener, er nødvendige for at lykkes hos Teva?

Jeg forsøger at benytte medmenneskelighed og positivitet. Disse blandet med en ambition om at gøre mit arbejde godt fagligt, tror jeg er vejen frem i Teva.

Hvilket resultat(er) er du mest stolt af i løbet af din karriere hos Teva?

Jeg er mest stolt af, at have været en del af RA overførslen fra Actavis RA Stockholm til Teva DISNO, herunder hele integrationsprocessen af div. workflows og overførsel af RA dokumentation.

Hvordan føler du, at dit arbejde gør en forskel (hos Teva eller uden for Teva)?

Jeg har følelsen af, at jeg hver dag har muligheden for at hjælpe mine kollegaer både lokalt og globalt med at komme i mål med vores regulatoriske opgaver, således at vores produkter er i compliance og hermed sikker at anvende og brugervenlige for patienten. 

For mig er Teva:

En meget dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til at udfolde sine gode ideer.

Mit personlige motto er:

Alt kan lade sig gøre.

Når jeg ikke arbejder, kan jeg godt lide at:

Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg det meste af min tid sammen med min lille dreng på 3 år. Vi nyder de simple glæder i livet som en lang gåtur eller en tur i zoologisk have.

Del denne side: