Lines of Operation

Teva API

TAPI – Teva Active Pharmaceutical Ingredients

Med branchens bredeste portefølje af over 300 aktive indholdsstoffer og et salg til tredjemand på omkring 747 mio. USD i 2011 er  TAPI den førende globale leverandør af aktive indholdsstoffer (API).

TAPI - Teva Active Pharmaceutical Ingredients

TAPI er den førende globale leverandør af aktive indholdsstoffer (API). Med branchens bredeste portefølje af over 300 aktive indholdsstoffer opnåede TAPI et salg til tredjemand på omkring 747 mio. USD i 2011. TAPI er en særskilt enhed i Teva Pharmaceutical Industries med en historie inden for generiske API-produkter, der går mere end 75 år tilbage. TAPI har hovedkvarter i Israel uden for Tel Aviv og beskæftiger mere end 5.000 medarbejdere på over 20 anlæg i hele verden. TAPIs avancerede produktionsanlæg befinder sig i Italien, Ungarn, Tjekkiet, Kroatien, Israel, Indien, Kina, Mexico, Puerto Rico og USA.
 
Vores store investering i forskning og udvikling  genererer en lind strøm af aktive indholdsstoffer, der giver mulighed for rettidig introduktion af nye produkter på markedet. Det store forsknings- og udviklingsteam omfatter over 750 videnskabsfolk i verdensklasse, der arbejder på syv udviklingscentre. Vores dedikerede medarbejdere er specialister inden for kemisk syntese, fermentering, potente API’er, planteudtræk, syntetiske peptider, vitamin D derivater, prostaglandiner og analytisk og basal forskning og udvikling.
 
Læs mere på www.tapi.com