Om Teva lobby page

Teva Global

Teva Pharmaceutical Industries Ltd. blev etableret i 1901 i Israel. Teva opererer i dag i mere end 80 lande og har omkring 57.000 ansatte på verdens plan, heraf ca. 15.000 i Europa. Teva har som mål at tilbyde det største udbud af omkostnings-effektive lægemidler - både mærkevarer og generiske - til forbrugere, kunder og sundhedsvæsen. Med over et hundrede års erfaring i den farmaceutiske industri, har Teva en klart fastforankret international tilstedeværelse og opererer gennem et verdensomspændende netværk af datterselskaber. Teva har store fremstillings- og markedsføringsfaciliteter i både Israel, Europa og USA.
 
Teva er i dag blandt top 15 af verdens farmaceutiske selskaber og er blandt de mest handlede aktier på Tel Aviv Stock Exchange og mest udbredte israelske aktier på NASDAQ.
 
Rækkevidden af Tevas aktiviteter strækker sig over mange facetter af industrien med det primære fokus på fremstilling og markedsføring af produkter inden for følgende kategorier:
 
Patenterede lægemidler
Selvom Teva er verdens største producent af kopimedicin, også kaldet generisk medicin, hentes omtrent 40 pct. af omsætningen fra originale patenterede lægemidler. Tevas originale produkter er udviklede til specialiserede markeder med et aktuelt fokus på neurologi, onkologi, respiratoriske sygdomme, smertebehandling, samt mange andre terapiområder. Det er vigtigt for Teva at at samarbejde løbende med Israels største universiteter, hospitaler og forskningsinstitutter og således opnå at kunne bidrage med innovativ forskning og udvikling. I øjeblikket har Teva flere nye behandlinger indenfor neurologi og onkologi, som lanceres i den nærmeste fremtid.
 
Active Pharmaceutical Ingredients (API)
Teva distribuerer sine API’er (aktive indholdsstoffer) til producenter over hele verden udover at støtte sin egen farmaceutiske produktion. Disse aktiviteter, der er kerneydelserne i virksomheden, udgør en stor del af Tevas totale salg.
 
Generiske lægemidler - En vidtspændende portefølje
Teva har tillid til, at diversiteten i produkterne vil fortsætte med at være af strategisk betydning. Den generiske portefølje er vigtig for at kunne møde behovene fra en voksende og dynamisk udviklende generisk industri, der er dybt påvirket af konsolideringstendenser i sundhedsvæsen, store apotekerkæder, grossister og andre storindkøbere.
 
 

Teva Denmark A/S

Besøgsadresse:
Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg


Tlf: +45 4498 5511
Fax: +45 4588 9911


Email: info@tevapharm.dk


Teva Denmark A/S blev etableret d. 30. juni 2006.

Teva Denmark A/S har kontor i Søborg. Pr. 1. januar 2017 er vi 55 ansatte indenfor salg- og marketing, medicinsk afdeling, registrering og kvalitetssikring, logistik og økonomi. Vi er en virksomhed præget af pioner- og iværksætterånd og vækst.

Teva Denmark A/S markedsfører originale lægemidler indenfor neurologi, respiratoriske sygdomme, kræftbehandling, smertebehandling samt flere andre terapiområder. Herudover råder Teva Denmark A/S over en stor portefølje af generiske lægemidler.
 

 Teva Global i tal

 
Globalt førende inden for generisk medicin • Global top 15 medicinalvirksomhed • Salg for 18.3 milliarder USD i 2011 • Tilstedeværelse i 60 lande71 milliarder tabletter fremstillet i 2011 • Distribution i over 120 markeder • 46,000 ansatte • 6.000 ansatte inden for kvalitetssikring og kvalitetskontrol